Ledig... till sist

Tänkte om ensamhet. Igår faktiskt. Eftersom vi skulle till stuga. Och framme, gjorde jag kaffe och vi satt sig på altan. Och då kom en bil... och då kom en annan... och då kom stuga-grannar och då var det att gå och göra mer kaffe och ta ut fika. Klockan var halv två i natten när sista gästerna lämnade fältet. Alla var glada! Sverige vann. Loreen var superbra. Hela Europa tyckte om henne! Visst är det stor! Och trevligt. Och Estland blev sexan. Inte dåligt alls! Fast det "Kuula" var inte alls min favorit. Tyckte mer om deras andra platsens sång från deras sångtävling.
Men inte allt var så roligt. Helmer var så kaxi när han åkte på sin fyrhjuling. Och han är ju liten kille, men började lära sig hur man gasar och kör. Men då... fyrhjuling blev trasig. Iaf tyckte han att laga kan man genom att fulla på bränsle.



Och om igår hälsade små gulliga gäster bara på då idag lämnades dom helt. Så att det gick hel dag med sol, vind, krafsande, barn vaktning och till sist men inte minst, gick vi till farmor för att gratta henne på morsdag. Vi gick där med idag-våra-barn Helmer och Elly och åt nybakade bullar. Men nu har vi tagit dom hem till mamma-pappa, jag kan andas ut och börja se kvällsfilm.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0